x تبلیغات
شهر لوازم خانگی

طرز تهیه ی دمنوش نشاط آور با کتری برقی

غم، خشم و ناراحتی سه حس بسیار آزاردهنده و مخربی است که هر فردی هرچند وقت یکبار به دلایل گوناگونی آن را تجربه می کند. بسیاری از افراد به دنبال راه حلی برای از بین بردن این حس ها و تجربه ی نشاط هستند. یکی از راه های بسیار مفید، نوشیدن دمنوش های آرامش بخش است. در ادامه با ما همراه باشید تا به آموزش طرز تهیه دمنوش های نشاط آور خوشمزه به کمک کتری برقی بپردازیم.

·         دمنوش زعفران

یکی از محبوب ترین مواد نشاط آور در کشوما، زعفران می باشد. اکثر علاقمندان زعفران تأثیر آن را در ایجاد نشاط و خنده ‌آوری تجربه کرده‌ اند و خواص زعفران به آن ها ثابت شده است. طرز تهیه ی دمنوش زعفران با کتری برقی به روش زیر است:

مواد لازم برای تهیه ی دمنوش زعفران:

زعفران : به میزان لازم

آب : به میزان لازم

زنجبیل: به میزان دلخواه(بسته به ذائقه)

عسل : دو قاشق چای خوری

پودر دارچین: به میزان دلخواه

طرز تهیه ی دمنوش زعفران:

ابتدا آب جوش را در کتری برقی تهیه کنید و آن را در قوری یا فرنچ پرس بریزید. سپس عسل، زنجبیل و دارچین  سابیده شده را به آن اضافه کنید. پس از گذشت چند دقیقه، نوبت آن است که زعفران پودر شده را در فرنچ پرس بریزید و درب ظرف را ببندید و بگذارید 15 تا 20 دقیقه بجوشد و دم بکشد. دمنوش شما آماده است. نوش جان.

·         دمنوش چای سفید

چای سفید یکی از مواد بسیار مفید مانند چای سبز می باشد با این تفاوت که این چای در مقایسه با چای سبز طعم ملایم تری دارد . از خواص چای سفید می توان به مواردی همچون: کاهش کلسترول و فشارخون، ضدویروس و تقویت کننده لثه، آرام بخش و شادی آور اشاره کرد.

مواد لازم برای تهیه ی دمنوش چای سفید:

آب جوش:  به مقدار لازم

برگ چای سفید: ۲قاشق چای‌ خوری

طرز تهیه ی دمنوش چای سفید:

آب سرد را داخل کتری برقی بریزید و اجازه دهید کم کم دمای آن زیاد شود اما نباید به جوش بیاید. بهترین دمای آب برای درست کردن دمنوش چای سفید بین 77 تا 85 درجه سانتی گراد است. در لیوان و یا فرنچ پرس مناسب برگ چای را بریزید و آب جوش را روی آن بریزید. چای سفید باید یک تا ۵ دقیقه دم بکشد. لازم به ذکر است که رنگ دمنوش چای سفید با توجه به زمان دم کشیدن آن می تواند از زرد کم رنگ تا نارنجی کم رنگ تغییر کند.

اگر قصد دارید چای سفید شما عطر و طعم قوی تر و سنگین تر و غلظت بیشتری داشته باشد توصیه می کنیم زمان دم کشیدن آن را افزایش دهید اما توجه داشته باشید که در این صورت مزه چای کمی به سمت تلخی میرود. به شما توصیه می کنیم برای لذت بردن از طعم دمنوش چای سفید، آن را با مقداری عسل نوش جان کنید.

·         دمنوش گل گاو زبان

گل گاو زبان گیاهی بسیار مفید دارای طبیعت گرم و نشاط آور و آرامش بخش است که اکثر افراد در زمان های مشکلات اعصاب آن را تهیه می کنند. همچنین برای درمان افسردگی ها، یا افزایش انرژی افرادی که بنیه کمی دارند، می توان از دمنوش گل گاوزبان استفاده کرد . فقط باید توجه داشته باشید که دمنوش گل گاو زبان پتانسیل بالا بردن فشار خون را دارد، افرادی که اصولا افزایش فشار خون را دارد، بهتر است از دمنوش های جایگزین استفاده کرده یا یک بار این دمنوش را مصرف کنند.

مواد لازم برای تهیه ی دمنوش گل گاوزبان:

گل گاو زبان: 3 قاشق غذاخوری

گل محمدی خشک:4 عدد

آب جوش: یک لیوان

لیمو ترش: یک عدد

نبات: یک  تکه

طرز تهیه ی دمنوش گل گاو زبان:

برای تهیه دمنوش آرامش ابتدا گل گاو زبان را داخل فرنچ پرس می ریزیم. در صورتی که فرنچ پرس در دسترس نداریم گل گاو زبان را داخل یک قوری کوچک می ریزیم، سپس گل محمدی ها را به آن اضافه می کنیم. در این مرحله آب جوش تهیه شده در کتری برقی را اضافه می کنیم و فرنچ پرس را کنار می گذاریم تا گل گاو زبان دم بکشد و رنگ آن تغییر کند. در صورتی که بخواهیم این دمنوش را درون قوری درست کردیم پس از اینکه مواد را داخل قوری ریختیم آن را روی حرارت قرار می دهیم. بهتر است قوری را روی بخارآب کتری یا سماور قرار دهیم تا دمنوش دم بکشد. پس از گذشت 10 تا 15 دقیقه دمنوش ما آماده است.

·         دمنوش برگ و میوه به:

می توان گفت دمنوش برگ و میوه به خوشرنگ تر و دلچسب تر از چای و نسبت به سایر دمنوش ها معطرتر و بهترین نوع آن است. این دمنوش کاهش دهنده استرس و نشاط آور است. از خواص دیگر آن تقویت قلب، کبد، معده، اعصاب، رفع کننده بوی بد دهان، ضد سرماخوردگی و التیام دهنده سردردهای مزمن است و به هضم غذا کمک می کند.

مواد اولیه برای تهیه ی دمنوش به:

هل:۲ عدد

آب جوش:۲ لیوان

چوب دارچین: یک تکه

به خشک:۲ قاشق غذاخوری

غنچه گل محمدی خشک:۲ عدد

طرز تهیه ی دمنوش به:

برای تهیه دم نوش به خوشمزه در ابتدای کار میوه ی به را خشک می کنیم. برای این کار شما باید میوه ی به را شسته و آن را از وسط نصف کرده و هسته های آن را جدا کرده و با دندانه های درشت رنده، رنده نمایید. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار داده و به رنده شده را به آن می افزاییم، سپس تفت می دهیم تا به تغییر رنگ داده و قهوه ای شود. توجه داشته باشید به را بیش از حد تفت دهید می سوزد.

حالا تابه را از روی حرارت برداشته و به را درون یک سینی مناسب می ریزیم، سپس کاملا پخش کرده و اجازه می دهیم در معرض هوا بماند تا کاملا خشک شود. در ادامه درون یک قوری مناسب صافی قرار می دهیم.

در این مرحله به خشک را به همراه دانه هل، چوب دارچین و غنچه گل محمدی درون صافی می ریزیم، سپس آب جوش  تهیه شده در کتری برقی را به قوری اضافه کنید و آن را بر روی کتری برقی قراردهید تا کامل دم بکشد. پس از گذشت ۳۰ دقیقه زمانی که دم نوش کاملا دم کشید، قوری را از روی کتری بر می داریم، سپس درون لیوان های سرومان می ریزیم.

·         دمنوش مریم گلی:

مریم گلی گیاهی است که طبع گرم و خشک دارد و در کاهش استرس بسیار موثر است و می توان آن را یک دمنوش شادی آفرین تلقی کرد. علاوه براین دمنوش مریم گلی، ضد تشنج، رفع کننده سوءهاضمه، نفخ معده، درد شکم و در رفع خستگی ذهنی و افزایشی قدرت تمرکز مفید است.

مواد اولیه برای تهیه ی دمنوش مریم گلی:

گیاه مریم گلی: 2 قاشق

آب جوش: به مقدار لازم

عسل: به دلخواه

طرز تهیه ی دمنوش مریم گلی:

دو قاشق غذاخوری مریم گلی را در یک قوری بریزید و آب جوش به آن اضافه کنید تا 20 دقیقه دم بکشد. برای شیرین کردن این دمنوش می توانید از عسل استفاده کنید.

·         دمنوش بادرنجبویه

بادرنجبویه گیاهی مفید است که دارای طبیعت گرم و خشک می باشد و به عنوان یک داروی مسکن بر دستگاه عصبی مرکزی عمل می کند و آرام بخش و نشاط آور است. این گیاه برای تنظیم عملکرد تیروئید نیز مفید است. بادرنجبویه خواص آنتی‌اکسیدانی دارد و با اضطراب مقابله می‌کند.

مواد لازم برای تهیه ی دمنوش بادرنجبویه:

بادرنجبویه: یک قاشق

آب جوش: به مقدار لازم

عسل: به مقدار لازم

طرز تهیه ی دمنوش بادرنجبویه:

ابتدا یک قاشق بادرنجبویه را درون قوری ریخته و آب جوش اضافه کنید تا 15 دقیقه دم بکشد سپس با عسل میل کنید.

 

معرفی برترین چای ساز های بازار

چای سازها از محصولات بسیار کاربردی برای تهیه ی چای می باشند. هرساله برندهای معتبر دنیا به تولید و طراحی انواع چای ساز می پردازند. در ادامه با ما همراه باشید تا به معرفی بهترین و محبوب ترین چای ساز های بازار بپردازیم تا شما بتوانید در زمان خرید چای ساز به راحتی آن را انتخاب کنید.

 

1.      چای ساز فلر

کمپانی فلر یک شرکت آلمانی است که از سال ۱۹۹۴ میلادی در زمینه تولید لوازم خانگی برقی فعالیت می‌کند.
این شرکت به دلیل کیفیت بالای محصولاتش به عنوان برندی مطرح نه تنها در آلمان که در بسیاری از کشورهای جهان شناخته شد.در حال حاضر فلر بهترین برند تولید کننده چای ساز در بازار لوازم خانگی به حساب می آید.از جمله محصولات تولیدی برند فلر می‌توان به پنکه، مایکروویو، کباب‌پز، ساندویچ‌ ساز، پلوپز، چای ساز، سرخ ‌کن، چرخ گوشت و… اشاره نمود.

2.      چای ساز بوش

کمپانی بوش یکی دیگر از کمپانی های بسیار معروف در دنیا است که در سال ۱۸۸۶ توسط روبرت بوش در شهر اشتوتگارت آلمان پایه ریزی شد. این کمپانی با بیش از 300 هزار پرسنل بزرگ ‌ترین تأمین ‌کننده لوازم خانگی در جهان استشهرت این شرکت به دلیل محصولات باکیفیت آن است یکی از محصولات پرفروش بوش در حال حاضر، چای ساز بوش است که این چای ساز جزء گزینه های اقتصادی و مقرون به صرفه نیز به حساب می آید.

3.      چای ساز کاراجا

کاراجا برند ترکیه‌ ای بسیار معروف در زمینه ی تولید لوازم آشپزخانه است که از سال ۲۰۰۰ صادرات محصولات خود را به اروپا و آسیا آغاز کرده است.این برند توانست پس از مدت ها فعالیت کمپانی ویمار آلمان را ۲۳۰ سال سابقه خریداری کرده و به زیرمجموعه‌های خود اضافه نماید.از خصوصیات بسیار جالب چای سازهای کاراجا بدنه فلزی و رنگارنگ آن است که باعث ست شدن و هماهنگ شدن این محصول با سایر لوازم خانگی شده است.

4.      چای ساز کرکماز

درحال حاضر باید گفت برند کرکماز بهترین برند کتری و قوری ترکیه ای است. این شرکت در سال ۱۹۷۲ میلادی نخستین کارخانه تولید ظروف آشپزخانه را در ترکیه تاسیس کرد. امروزه کارخانجات کرکماز با تولید بیش از ۱۰۰۰ مدل محصولات مختلف آشپزخانه از قبیل انواع سماور روگازی و برقی و … به عنوان یکی از بزرگترین تولید کنندگان ظروف آشپزخانه در جهان شناخته می‌شود. محصولات کرکماز در بیش از ۱۲۰ کشور جهان همچون آلمان، آمریکا، انگلستان، فرانسه، کانادا، ژاپن، چین، کره جنوبی و … به فروش می ‌رسند.

5.      چای ساز میگل

میگل (یکی از برندهای شركت بازرگانى سنجه كيش) از برندهای خوب وارد کننده لوازم خانگی در کشور است.
این شرکت نزدیک به ٣٠ سال پيش فعاليت خود را در صنعت لوازم خانگى ايران آغاز کرده است.
محصولات این شرکت همه وارداتی بوده و با برند میگل در سراسر کشور توزیع می‌شوند.
استراتژى برند ميگل ارائه ى کالاهایی با استانداردهاى اروپايى و كيفيت جهانى و با قیمت مناسب است. در حال حاضر چای سازهای میگل توانسته با کیفیت بالا و قیمت مناسبی که دارد، جایگزین چای سازهای فلر در بازار شود.

چگونه بوی کتری برقی را از بین ببریم؟

از گذشته تا به الان کتری ها یکی از لوازم کاربردی برای تهیه ی آب جوش بوده است. در حال حاضر کتری های برقی از لوازم بسیار ضروری در زندگی مدرن امروزی است که به وسیله ی آن می توان انواع نوشیدنی گرم را تهیه نمود. در ادامه با ما همراه باشید تا به شما بگوییم چطور می توان بوی بد داخل کتری برقی را با کمترین قیمت از بین برد.

چگونه بوی بد کتری برقی را از بین ببریم؟

از متداول‌ ترین مشکلات در استفاده از کتری های برقی، بوی بد و آزار دهنده در این دستگاه است. در ادامه به معرفی ارزان ترین روش های از بین بردن بوی کتری های برقی خواهیم پرداخت:

1.      استفاده از جوش شیرین برای از بین بردن بوی بد کتری برقی

جوش شیرین چیزی است که در اکثر خانه ها یافت می شود. برای استفاده از جوش شیرین برای از بین بردن بوی نامطبوع کتری برقی کافی است مراحل زیر را به ترتیب انجام دهید.

·         ابتدا همه کتری را پر از آب کنید.

·         دو قاشق غذاخوری جوش شیرین را به آب اضافه کنید.

·         منتظر بمانید تا آب به جوش بیاید.

·         پس از جوشیدن آب در کتری برقی، یک روز تمام محلول در کتری برقی بماند.

·         آب کتری را دور بریزید و آن را خوب بشویید.

2.      استفاده از آب و سرکه

برای از بین بردن بو از کتری برقی باید ابتدا چای ساز را از آب پر کنید. سپس یک لیوان سرکه سفید را به آب اضافه کنید. چند دقیقه منتظر بمانید تا آب به جوش بیاید. بعد از آن باید کتری ساز را خاموش کنید و بگذارید این مخلوط یک شب در کتری بماند. بعد از گذشت یک شبانه‌روز، نیاز است آب کتری را خالی کنید و کتری را با اسکاچ و مایع ظرف‌شویی بشورید. حالا دوباره کتری ساز را پر از آب کنید و به برق بزنید تا آب جوش بیاید. اگر بوی بد از بین نرفت بهتر است این مراحل را چندین بار دیگر تکرار کنید تا نتیجه رضایت ‌بخش را ببینید.

3.      استفاده از محلول آب و آب ‌لیمو

یکی از روش‌های ساده و در دسترس برای رفع بوی بد کتری برقی، استفاده از محلول آب و آب لیمو است. چراکه اسید سیتریک به عنوان پاک‌کننده قوی عمل می‌کند و می‌تواند این بوی بد را از بین ببرد. مراحل انجام کار بسیار راحت است. تنها کافی است مراحل زیر را انجام دهید.

·         ابتدا یک لیمو تازه را از وسط نصف کنید و ببرید.

·         اگر به لیمو تازه دسترسی نداشتید، می‌توانید ۴ الی ۵ قاشق غذاخوری آب لیمو به آب داخل کتری برقی اضافه کنید.

·         کتری برقی را پر از آب کنید.

·         آن را به برق بزنید.

·         منتظر بمانید آب جوش بیاید و نیم ساعت در همین وضعیت بماند.

·         حالا نوبت این است آب کتری را خالی کنید و آن را خوب بشورید.

چرا در کتری برقی بوی نا مطبوع ایجاد می شود؟

·         استفاده از مواد با کیفیت پایین

·         بسته ‌بندی کارخانه

·         استفاده از مواد شیمیایی برای جلوگیری از زنگ ‌زدگی

علت تشکیل لایه چربی روی چای در چای ساز برقی

 

قطعا شما بارها با این موضوع مواجه شده اید که پس از اینکه چای را از چای ساز درون استکان میریزید متوجه تشکیل شدن یک لایه چربی روی چای‌ تان شدید . در گذشته می‌ گفتیم که علت این موضوع عدم کیفیت آب منطقه می باشد. اما پس از مدتی مشخص شد که این موضوع هیچ ربطی به آب لوله کشی ندارد و علت چیز دیگری است. در ادامه با ما همراه باشید تا به بررسی این موضوع بپردازیم

علل تشکیل لایه چربی روی چای چیست؟

این علت‌ها به 3 بخش تقسیم میشن. قسمت اول مرتبط با صنعت لوازم خانگی و خرید درست چای ساز و کتری برقی است. قسمت دوم مرتبط با نوع دم آوری چای و قسمت سوم مرتبط با کیفیت آب است.

1- جنس چای ساز را بررسی کنید.

-          بدنه کتری و قوری : در صورتی که شما قصد خرید چای ساز دارید نه کتری قوری گازی، باید حتما دقت کنید در حد امکان چای سازی را که خریداری می کنید دارای قوری از جنس پیرکس باشد.

-          توری نگهدارنده تفاله یا چای خشک : همانطور که می دانید محفظه‌ ای که درون قوری شما قرار داده شده وظیفه‌ ی نگهداری چای خشک رو دارد. گاهی اوقات فلز این قطعه موجب ایجاد لایه چربی بر روی چای می شود که در این صورت پیشنهاد می کنیم آن را از قوری جدا کنید.

2- نظافت چای ساز را رعایت کنید.

به شما پیشنهاد می کنیم به هیچ وجه چای ساز برقی را با اسکاچ نشویید. منظور از اسکاچ هر وسیله نظافتیه که از قبل با چربی تماس داشته. به این علت که تمام ظروف تا حدودی از چربی رو به خودشون میگیرن ولی قابل رویت نیست.

سعی کنید داخل کتری برقی تان همیشه آب سرد بریزید و هیچوقت از آب گرم استفاده نکنید. به این دلیل که آب گرم از مجاری و کشی آبگرمکن یا پکیج شما میگذره. این مسیر لوله ‌کشی پر از املاح آهکی شکل شده‌ است و باعث لایه چربی و هم به اندازه کاملا محسوسی عطر و طعم چای شما رو خراب میکنه.علت بعدی، گفته شده که چای کهنه بعلت گذشتن مدتی از عمرش باعث آزاد شدن مولکول چربی میشه.

3- آب لوله کشی و چای

توی استانداردهای بین المللی متاسفانه آب شرب کشور ما دارای رتبه بسیار پایینیه از لحاظ املاح غیر استاندارد و معلق. این مشکلات رو توی جاهای دیگه خونه هم میبینید. مثل لک شدن و سفیدک زدن ظروف توی ماشین ظرفشویی. همونطوری که در بالا گفتیم منطقه با منطقه توی یک شهر هم آب شرب متفاوتی هست. اگر که شما توی ماشین ظرفشویی تون هم این مشکل رو دارید که دیگه 100 درصد آب منطق‌تون وضعیتی خوبی نداره.

روش رسوب زدایی کتری برقی و چای ساز

یک لیوان سرکه داخل کتری یا چای ساز بریزید و تا جایی که خط رسوبات رو فرا بگیره مابقی رو آب بریزید. دستگاه رو روشن کنید و اجازه بدید چایساز بارها بجوشد. برای کتری های گازی توصیه میکنیم 1 ساعت روی گاز بجوشانید. اما خوب برای چایساز برقی منطقی نیست. فشار زیادی به دستگاه میاد. میتونید یکم سرکه رو بیشتر کنید و در طول روز در حدود 6 یا 7 بار بزنید دستگاه بجوش بیاد و آب کمی حرارتش افت کنه و مجددا بزنید بجوشد. اگر پشت سرهم این کار رو انجام بدید یعنی زمانی که هنوز آب جوشه چایساز رو روشن کنید ، المنت عمل میکنه و دستگاه زود خاموش میشه و کارایی رسوب زدایی افت میکنه.

بعد از اینکه به این تعداد جوشید. رسوبات خیلی سست میشن و با یک برس نرم روی اونها رو بسایید و بشویید. بعد از اون 2 تا 3 بار با آب معمولی بجوشانید تا بوی سرکه از چایساز خارج بشه.

حتما درب یا پنجره رو باز بگذارید تا بوی تند و تیز سرکه افراد خونه رو اذیت نکنه.

روش فرم دادن خامه با همزن برقی

 

اکثر ما عاشق کیک های خامه هستیم و حداقل شده که یکبار برای درست کردن کیک خامه ای تلاش کرده باشیم. یکی از ددغدغه های پیش رو در تهیه ی کیک خامه ای، خامه ی روی کیک می باشد. در کیک های خامه ای از خامه نه تنها برای تزیین کیک بلکه به عنوان یک روکش و همچنین طعم کیک استفاده می شود. در ادامه ی مطلب با ما همراه باشید تا به آموزش روش فرم دهی خامه با همزن های برقی بپردازیم.



روش فرم دادن خامه قنادی با همزن برقی:


یکی از روش های بسیار آسان فرم دادن خامه ی کیک، فرم دادن خامه قنادی با همزن برقی است. خامه قنادی را به راحتی میتوانید از فروشگاه های لوازم قنادی خریداری کنید.این خامه درصد چربی بالایی داره و همین باعث می شود که خیلی خوب با
همزن های برقی فرم بگیرد.

نکته: توجه داشته باشید که خامه قنادی به هیچ وجه نباید گرم شود یعنی فاصله ای که شما خامه را خریداری می‌کنید تا زمانی که به منزل می رسید باید خیلی کم باشد. همچنین نکته بعدی که ک در فرم دهی خامه قنادی با همزن برقی باید به آن توجه کنید، ظرف خامه است! سعی کنید ظرفی که میخواهید در آن خامه را فرم دهید باید استیل، بلور باشد.زیرا این ظروف سرما را بیشتر نگه میدارند و به خامه منتقل میکنند.

به هیچ وجه نباید برای فرم دهی خامه قنادی با همزن برقی از ظرف پلاستیکی استفاده نکنید.ظروف پلاستیکی چربی خامه را جذب میکند و از فرم گرفتن خامه جلوگیری میکند. نکته ی بعدی که در فرم دادن خامه با همزن برقی وجود دارد، مربوط به همزن شماست، فرق نمیکند از همزن برقی استفاده می کنید یا دستی، در هر دوصورت باید پره های آن باید سرد و عاری از هرگونه چربی باشد.

برای فرم دهی خامه قنادی با همزن برقی شما باید پس از باز شدن یخ خامه ، و یک دست شدن، با دور تند همزن ۷ الی ۱۰ دقیقه خامه را هم بزنید. توجه داشته باشید در صورتی که در زمستان و در محیط خنک فرم دهی خامه را انجام می دهید، این موضوع به طور مستقیم بر روی زمان فرم دهی تاثیر می گذارد.  

همزدن خامه را به وسیله ی همزن برقی آنقدر ادامه دهید تا زمانی که خامه از حالت شل شدگی خارج و کشدار، سفید و مات شود. توجه داشته باشید که در بعضی مواقع خامه فرم گرفته است اما براق است، در این حالت خامه به اصطلاح فرم گرفته است اما به محض خامه کشی، وا میرود، پس دقت کنید که رنگ آن مات شود.در خامه فرم گرفته رد پره های هم زن محو نمیشود و مانند سفیده تخم مرغ همزده هنگامی که ظرف را برگردانیم، از ظرف جدا نمی شود. توجه داشته باشید در صورتی که  خامه را زیاد هم بزنید تبدیل به کره می شود ، بنابراین به میزان هم زدن خامه توجه داشته باشید.

در صورت وا رفتن خامه باید چه کاری انجام داد؟

ما تمام نکات برای شل نشدن خامه را در این مطلب بیان کردیم، اما اگر بنا به هر دلیلی خامه شما شل و وا رفته شد می توانید از پودر خامه استفاده کنید، که یک روش برای سفت کردن خامه است و از شل شدن آن جلوگیری میکند.
خامه فرم گرفته با پودر ژلاتین و یا خامه فرم گرفته با پنیر ماسکارپونه نیز یکی دیگر از روش های سفت کردن خامه است که میتوانید امتحان کنید.

 

چکار کنیم طول عمر آسیاب برقی افزایش پیدا کند؟

 

درحال حاضر آسیاب ها یکی از لوازم بسیار کاربردی در آشپزخانه می باشند که شما می توانید با توجه به قابلیت هایی که دارند از آن به عنوان خردکن انواع مواد غذایی استفاده کنید. به طور کلی اکثر دستگاه آسیاب های برقی عرضه شده به بازار ساخت کشورهای فرانسه، تایوان و ایتالیا می باشند .

 اساس کار و ساختار اکثر آسیاب ها با یکدیگر مشابه است. اجزا و قسمت‌های مختلف محفظه موتور شامل: درپوش پایین، درپوش بالا، لاستیک زیر موتور، خازن پارازیت گیر، کوپلینگ، سیم های رابط داخل محفظه موتور، موتور دستگاه، کاسه نمد پنبه ای، خار و واشر محور، کلید پنج پایه یا سه پایه می شود. در ادامه ی مطلب با ما همراه باشید تا به معرفی راه های افزایش طول عمر آسیاب های برقی بپردازیم.

روش نگهداری و سرویس آسیاب برقی:

1.   سعی کنید از آسیاب های برقی در طولانی مدت استفاده نکنید. آسیاب های برقی به گونه ای طراحی شده است که در ازای هر ۳ ثانیه کار باید حداقل سه ثانیه استراحت کند.

2.     توصیه می کنیم پیش از کار کردن با این وسیله، مواد غذایی که قصد خرد نمودن آن را دارید، خرد کنید.

3.     از ریختن مواد سفت و سخت درون آسیاب برقی به شدت بپرهیزید.

4.     از مجاورت موتور دستگاه با آب و رطوبت بپرهیزید.

5.     هنگام شستن قطعات داخلی آسیاب برقی، به هیچ وجه از آب داغ استفاده نکنید.

6.     سعی کنید از آسیاب برقی برای خرد نمودن مواد غذایی مرطوب استفاده نکنید.

7.     توجه داشته باشید در زمانی که احساس می کنید برق ضعیف است، به خصوص در ساعات اولیه شب که اوج مصرف برق است تا آن جایی که امکان دارد از آسیاب برقی استفاده نشود.

8.     هنگامی که از آسیاب برقی ها استفاده نمی کنید، حتماً دوشاخه دستگاه را از پریز خارج نمایید.

9.     سیم رابط آسیاب برقی را هر چند وقت یکبار چک کنید . در صورت هرگونه خرابی آن را سریعا تعویض کنید.

10.  هر چند وقت یکبار درپوش موتور دستگاه آسیاب را باز کنید و از سالم بودن کاسه نمد پنبه ای اطمینان حاصل کنید.

 

روش استفاده ی صحیح از آسیاب های برقی

اگر می خواهید غذاهای تان طعم واقعی ادویه را داشته باشند، قبل از اضافه کردن ادویه جات و طعم دهنده ها به غذای خود بهتر است ابتدا آنها را خرد نمایید. راحت ترین، مدرن ترین و بهترین وسیله مناسب برای این کار که متناسب با سبک زندگی شما باشد، آسیاب برقی است.

 کاربرد آسیاب برقی، جهت خرد کردن انواع مواد غذایی می باشد که بسیار راحت تر از آسیاب دستی می توانید مواد غذایی را آماده کنید و سرعت عمل خود را بالا ببرید. در اینجا قصد داریم طرز استفاده از آسیاب برقی و تفاوت های آسیاب برقی و دستی را بیان کنیم. امیدواریم تا آخر با ما همراه باشید.

آسیاب دستی همانطور که از نامش مشخص است با دست مقدار معینی نیرو به دسته آن وارد می کنیم تا تیغه ها به چرخش درآیند و مواد مورد نظر را خرد و ریز نمایند. نیروی وارد شده باید متناسب با ریز و درشت بودن مواد باشد. برای ریزتر شدن مواد، نیاز است زمان و انرژی بیشتری صرف شود.

آسیاب های دستی از نمونه برقی خود کوچکتر هستند و طوری ساخته شده‌اند که به راحتی قابل کنترل می باشند. به خاطر اینکه تکنولوژی خاصی در ساخت این نوع آسیاب به کار نرفته، قیمت کمتری نسبت به نمونه های برقی دارند. بهترین ویژگی آسیاب برقی آسودگی و راحتی کار و استفاده از آن نسبت به نوع دستی آن می باشد.

برای شروع به کار، تنها کافی است که ظرف آسیاب را از مواد مورد نظر پر کنید و درجه آسیاب را مشخص نمایید و دستگاه را روشن کنید. بعد از چند ثانیه مواد مورد نظر آسیاب و آماده مصرف می باشند. اغلب آسیاب های برقی خانگی، استاندارد می باشند و اندازه یکسانی دارند و به راحتی می توانید از آنها در هر جایی حتی مکان ها یا فضاهای کم نیز استفاده نمایید.

 

 

طرز تهیه ی کیک سابله با همزن برقی

 کیک ها دارای تنوع زیادی می باشند. یکی از لوازم بسیار کاربردی برای تهیه ی انواع کیک، همزن های برقی می باشند. اگر شما هم علاقمند به تهیه ی یک کیک خانگی و خوشمزه برای مراسم های خود هستید، به شما پیشنهاد می کنیم کیک سابله را درست کنید.این کیک به شکل حروف الفبا تهیه می شود. که شما می تونید با حرف اول هر کسی که دوست دارید تهیه اش کنید. تا انتها با ما همراه باشید تا به معرفی طرز تهیه ی کیک سابله با همزن برقی بپردازیم.

مواد لازم برای تهیه ی کیک سابله با همزن برقی:

عدد تخم مرغ

و ½ پیمانه آرد

½  پیمانه آب ولرم

½  روغن مایه

3 قاشق غذاخوری پودرکاکائو

 1پیمانه شکر

وانیل کمی

1 قاشق غذاخوری بکینگ پودر

300 گرم خامه قنادی

برای اینکه بتوانید خمیر شکلاتی برای تهیه ی این کیک داشته باشید  ابتدا آرد و پودرکاکائو را 3 بار الک کنید .

تهیه ی کیک سابله با همزن برقی:

1.      تخم مرغ، شکر و وانیل را با همزن برقی کاسه دار یا دستی هم بزنید تا زمانی که کرمی و کش دار شود و وقتی  کاسه را بر می گردانید مواد کیک سرازیر نشود.

2.      مقداری از مخلوط آرد و شکلات رابه مواد هم زده خود اضافه کنید و کمی باهمزن برقی آن را هم بزنید.

3.      روغن و آب ولرم را به مخلوط اضافه کنید و با همزن برقی آن را مخلوط کنید،  بقیه  آرد را نیز اضافه کنید و این بار آن را با لیسک هم بزنید.

4.      قالب مورد نظر را کمی با کره چرب کنید و مخلوط را درون قالب بریزید. فر را از قبل با دمای  170 درجه سانتی گراد گرم کنید و به مدت 45 دقیقه بگذارید که کیکتون بپزه و وقتی کیک پخت اجازه دهید که خنک شود.

5.      حرف اول اسم مورد نظرتون را روی کاغذ بکشید و زمانی که کیک تون خنک شد روی کیک بگذارید و با کاتر برش بزنید. بعد از وسط با یک چاقو تیز به دو قست تقسیم کنید که دو لایه حروف داشته باشید.

همزدن خامه کیک با همزن برقی :

·         خامه قنادی را با همزن برقی به میزانی هم بزنید تا فرم بگیرد. برای اینکه خامه به خوبی فرم بگیرد باید سرد باشد.

·         سپس خامه فرم گرفته را درون قیف بریزید و با ماسوره بر روی لایه اول کیک به شکل شکوفه بچینید.بعد آرام آرام لایه دوم کیک را روی لایه اول بگذارید و مجدداً روی کیک با ماسوله شکوفه بزنید و با میوه ها و شکلات ه و یا ماکارون تزیین کنید.

بررسی مهم ترین نکات در رابطه با همزن های برقی

 

یکی از دستگاه های بسیار کاربردی در آشپزخانه های امروزی برای مخلوط و همزدن مواد غذایی با سرعت های متفاوت، همزن های برقی می باشند. همزن  های برقی به طور معمول در دو نوع دستی و پایه دار عرضه می شود و برای درست کردن خمیر نان و کیک و شیرینی، بستنی، زدن تخم مرغ، مخلوط کردن آرد و کره و هم زدن خامه ... می توان از آن استفاده نمود.

انواع همزن برقی:

1.      همزن دستی: 

این نوع همزن برقی در واقع وسیله ای است که در دست قرار گرفته می شود. معمولاً دو تیغه برای هم زدن و یک موتور کوچک دارد. تیغه ها را باید در ماده غذایی فرو کنید که خیلی اوقات در کاسه خود همزن ریخته می شوند. این وسیله برای کارهای سبک تر مانند هم زدن سفیده تخم مرغ یا خامه به کار می رود. توجه داشته باشید که از این وسیله کارهای سختی را نخواهید ! زیرا ممکن است از پس آنها برنیاید.

2.      همزن پایه دار:

همزن پایه دار برای آشپزهایی کاربرد دارد که نیاز به مخلوط کردن های جدی تر دارند. این ابزار اضافی را گاهی جداگانه هم می توان برای دستگاه خرید. علاوه بر این ها سوسیس پرکن، صفحه پوره درست کنی، بستنی ساز و آسیاب غذا را هم می توان جداگانه و البته با قیمت بالاتر برای این وسیله تهیه کرد.

چگونه از همزن برقی استفاده کنیم؟

توجه داشته باشید همزن برقی را با مخلوط کن اشتباه نگیرید. همزن برقی با سرعت خیلی پایین تر از مخلوط کن مواد غذایی مورد نیاز را با سرعت های متفاوت هم می زند و هیچ تیغه ای هم برای بریدن یا خرد کردن مواد غذایی ندارد.

در خرید همزن برقی به چه چیزهایی توجه کنیم؟

·         سرعت همزن ها

در انتخاب همزن های مختلفلازم است که به سرعت آن ها دقت کنید. همزن هایی که پنج سرعت یا بیشتر دارند کمک می کنند کنترل بیشتری روی ماده غذایی که مخلوط می کنید داشته باشید و آن کار را بهتر و راحت تر انجام دهید.

·         سروصدای همزن برقی

همزنی را انتخاب کنید که خیلی سروصدا نداشته باشد و البته ایده آل این است که دستگاهی را پیدا کنید که بی صدا کار کند. اما از آنجایی که انواع بی صدا عملا وجود ندارد پس بهتر است آن مدلی را که سر و صدای کمتری تولید می کند را مد نظر داشته باشید.

·         وزن همزن برقی

اگر به دنبال همزن دستی هستید توجه داشته باشید که وزن آن از یک کیلو بیشتر نباشد و البته وزن آن متعادل پخش شده باشد و وقتی آن را در ماده غذایی فرومی برید یکنواخت کار کند. در انتخاب همزن های دستی ، ههرچه وزن آن متعادل تر و سبک تر باشد ، در هنگام کار با آن راحت تر خواهید بود.

 

آسیاب برقی و آسیاب دستی چه تفاوت هایی با یکدیگر دارند؟

اگر علاقمند به آشپزی و تهیه ی انواع قهوه باشید، قطعا مبحث مقایسه ی آسیاب ها برای شما جذاب است و بررسی تفاوت های آسیاب های برقی و دستی امر مهمی می باشد. در ادامه با ما همراه باشید تا به بررسی تفاوت های آسیاب های برقی و دستی بپردازیم.

آسیاب دستی چه خصوصیاتی دارد؟

همانطور که از اسم این آسیاب معلوم است ، برای کار با این وسیله باید با دست مقدار مشخصی نیرو به دسته ‌ی آسیاب وارد کرد تا تیغه‌ های آن به چرخش درآیند . هرچقدر قصد داشته باشید ماده ی خشک را ریز تر کنید باید زمان و نیروی بیشتری را صرف آسیاب آن با آسیاب دستی کنید.

همچنین باید گفت که آسیاب‌های دستی بسیار کوچکتر از آسیاب های برقی هستند و بسیاری از آنها به گونه ای ساخته ‌شدند که کنترل راحتی داشته باشند . علاوه بر این ها حمل آنها در مسافرت به دلیل اندازه کوچک آسیاب‌ها بسیار راحت است در نهایت باید گفت به دلیل عدم وجود تکنولوژی خاصی در ساخت این نوع آسیاب ‌ها ، قیمت کمی دارند و می‌ توان بهترین آنها را با کمتری قیمت نسبت به نمونه‌های برقی تهیه نمود .

آسیاب برقی چه ویژگی هایی دارد؟

همه ما به خوبی می ‌دانیم که بهترین ویژگی آسیاب برقی راحتی و آسودگی کار با آن نسبت به آسیاب دستی است . تمام کاری که باید انجام داد پرکردن مخزن آسیاب ، تعیین درجه‌ی آسیاب و روشن کردن دستگاه است. بعد از چند ثانیه قهوه تازه آسیاب شده برای تهیه قهوه آماده است. باید به این موضوع نیز اشاره کرد که یکی از عواملی که مردم آسیاب برقی مناسبی خریداری نمی کنند قیمت آن است اما قبل از اینکه به سراغ یک آسیاب برقی ارزان قیمت بروید این نکته را در نظر داشته باشید که آسیاب‌های ارزان قیمت نمی ‌توانند قهوه را به دقیقی و یک دستی نمونه‌های گران قیمت تحویل دهند .

کدام یک از آسیاب ها را بخریم بهتر است؟

شما باید از آسیاب برقی استفاده کنید اگر :

·         به دنبال سرعت و راحنتی در تهیه قهوه هستید .

·         با پرداخت هزینه تقریبا بیش از 500 هزار مشکلی ندارید.

·         بیشتر اسپرسو و نوشیدنی‌هایی که قهوه با درجه نرم لازم دارد تهیه می‌کنید.

·         فضای مناسب برای جای دادن یک آسیاب برقی به اندازه‌ی یک مخلوط کن دارید.

شما بهتر است آسیاب دستی تهیه نمایید اگر :

·         توان یا علاقه به پرداخت هزینه بیش از حدود 100 هزار تومان ندارید .

·         زمان و راحتی تهیه قهوه برای شما اهمیت چندانی ندارد.

·         بیشتر از قهوه دمی و نوشیدنی‌هایی که با درجه آسیاب درشت‌تر تهیه می‌شوند استفاده می‌کنید.

·         به آسیابی کوچک نیازمند هستید.

روش تهیه ی خامه ی فرم گرفته با همزن برقی

 

اگر اهل درست کردن کیک باشید، این را می دانید که فرم دادن خامه یکی از چالش های سخت است و بدون وجود همزن برقی ممکن نمی باشد. در ادامه با ما همراه باشید تا به معرفی فوت و فن های فرم دادن خامه به کمک همزن برقی بپردازیم.

پیش از هم زدن خامه باید به چه مواردی توجه نمود؟

۱.ظرف خامه ای که قرار است در آن خامه فرم داده شود بهتر است شیشه ای یا فلزی یا چینی باشد در صورتی که ظرف شما پلاستیکی باشد چربی خامه رو جذب میکند و فرم نمیگیرد و چربی در ظروف پلاستیکی به خوبی پاک نمی شود و به همین دلیل این ظروف هرچقدر هم تمیز شسته شوند باز لایه ای از چربی را در خود ممکن است داشته باشد.

2. هرگز خامه فرم داد شده را در فریزر قرار ندهید همیشه همان مقدار از خامه برای کاور یا تزیین نیاز دارید فرم دهید زیرا بعد از فرم دهی به هیچ عنوان برای کاور یا تزیین قابل استفاده نمی باشد . در صورتی که به هر دلیلی نتوانستید خامه را فرم دهید خامه تان فرم نگرفت خامه را در ظرف درب دار در فریزر قرار دهید تا بعدا با همین خامه انواع دسر یا بستنی مثل پلمبیر تهیه کنید

۳.خامه قنادی را پس از خرید داخل فریزر نگه دارید زمان مصرف به مقدار مورد نیاز از فریزر خارج کنید داخل یخچال قراردهید تا به آرامی یخ آن باز شود شکل ظاهری خامه اگر دور آن آب شده بود و فقط وسطش کمی یخ بود آماده فرم دادن خامه است ( اگه خامه گرم  و شل باشه و سرد نباشه فرم نمیگیرد)

روش همزدن خامه با همزن برقی:

·         خامه منجمد شیرین شده را از فریزر خارج کرده در یخچال یا در محیط قراردهید تا کمی نرم و خمیری شود سپس در ظرف همزن بریزید ،دو دقیقه با دور کند و هشت تا ده دقیقه با دور متوسط همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد زمانی که رد همزن برقی روی خامه نقش ببندد و وقتی با قاشق خامه را بر عکس میکنیم خامه از قاشق جدا نشود نشان دهنده اینست که خامه ما فرم گرفته در غیر این صورت همچنان به هم زدن با همزن برقی ادامه دهید.احتیاط کنید اگر بیش از حد هم بزنید تبدیل به کره میشود.

·         خامه اگر خیلی سرد باشد یا گرم در فرم گرفتن مشکل پیدا میکنه زدن خامه در دو مرحله انجام می شود ابتدا خامه  رو دور کند بزنید تا همگن بشه سپس با دور تند

نکات پس از فرم دادن خامه قنادی با همزن برقی

·         خامه بعد از فرم دهی بلافاصله برای فیلینک و کاور کیک ها و شیرینی های تر باید مورد استفاده قرار بگیرد هر چه زمان بگذرد خامه انسجام و رنگ شفاف خودش رو از دست میدهد.

·         اگر کار خامه کشی طول میکشد بقیه خامه فرم داده رو در یخچال بگذارید تا خامه شل نشود.

یکی از دلایلی که خامه بعد از رعایت موارد همزدن فرم نگرفته است اینست زمانی که خامه رو فرم میدهیم به محض اینکه قسمت رویه خامه جای پره همزن ظاهر می شود گمان می کنیم خامه فرم گرفته و همزدن رو متوقف میکنیم درصورتیکه باید به هم زدن همینطور ادامه بدهیم تا زمانی که ظرف را برمی گردانیم خامه تکان نخورد و سفت شده باشد.

یک دلیل دیگر هم شرکت ها چربی موجود در خامه را دستکاری میکننند و باعث فرم نگرفتن مطلوب خامه خواهد شد در این مواقع برای انسجام به ازای یک کیلو خامه صد گرم کرمفیل شیر به خامه فرم گرفته اضافه کنید هم بزنید هم طعم عالی هم مقاومت خوبی به خامه خواهد داد.

·         مقدار خامه ای که در قیف میریزید حجم کمی باشد زیرا گرمای دسنتان برای خارج کردن خامه از قیف باعث از بین بردن بافت منظم خامه خواهد شد .

·         گاهی خامه رو زیاد میزنیم بافتش خیلی سفت می شود و برای آستر کشی کیک مناسب نیست برای نرم شدن بافت خامه به ازای یک کیلو خامه فرم گرفته با بافت سفت یک قاشق خامه منجمد شیرین شده که هنوز فرم نداده ایم اضافه میکنیم مرتب هم میزنیم تا یکدست و یکنواخت شده بدین ترتیب به راحتی می توانیم برای آستر یا کاور استفاده کنیم.

·         اگر می خواهید از پودر ژلاتین برای تهیه دسر یا ایسینگ های مختلف استفاده کنید حتما از آب سرد استفاده کنید و قبل از بن ماری بیست دقیقه در یخچال قرار دهید.

 

صفحه قبل 1 ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 صفحه بعد