x تبلیغات
شهر لوازم خانگی

بررسی مهم ترین نکات در رابطه با همزن های برقی

 

یکی از دستگاه های بسیار کاربردی در آشپزخانه های امروزی برای مخلوط و همزدن مواد غذایی با سرعت های متفاوت، همزن های برقی می باشند. همزن  های برقی به طور معمول در دو نوع دستی و پایه دار عرضه می شود و برای درست کردن خمیر نان و کیک و شیرینی، بستنی، زدن تخم مرغ، مخلوط کردن آرد و کره و هم زدن خامه ... می توان از آن استفاده نمود.

انواع همزن برقی:

1.      همزن دستی: 

این نوع همزن برقی در واقع وسیله ای است که در دست قرار گرفته می شود. معمولاً دو تیغه برای هم زدن و یک موتور کوچک دارد. تیغه ها را باید در ماده غذایی فرو کنید که خیلی اوقات در کاسه خود همزن ریخته می شوند. این وسیله برای کارهای سبک تر مانند هم زدن سفیده تخم مرغ یا خامه به کار می رود. توجه داشته باشید که از این وسیله کارهای سختی را نخواهید ! زیرا ممکن است از پس آنها برنیاید.

2.      همزن پایه دار:

همزن پایه دار برای آشپزهایی کاربرد دارد که نیاز به مخلوط کردن های جدی تر دارند. این ابزار اضافی را گاهی جداگانه هم می توان برای دستگاه خرید. علاوه بر این ها سوسیس پرکن، صفحه پوره درست کنی، بستنی ساز و آسیاب غذا را هم می توان جداگانه و البته با قیمت بالاتر برای این وسیله تهیه کرد.

چگونه از همزن برقی استفاده کنیم؟

توجه داشته باشید همزن برقی را با مخلوط کن اشتباه نگیرید. همزن برقی با سرعت خیلی پایین تر از مخلوط کن مواد غذایی مورد نیاز را با سرعت های متفاوت هم می زند و هیچ تیغه ای هم برای بریدن یا خرد کردن مواد غذایی ندارد.

در خرید همزن برقی به چه چیزهایی توجه کنیم؟

·         سرعت همزن ها

در انتخاب همزن های مختلفلازم است که به سرعت آن ها دقت کنید. همزن هایی که پنج سرعت یا بیشتر دارند کمک می کنند کنترل بیشتری روی ماده غذایی که مخلوط می کنید داشته باشید و آن کار را بهتر و راحت تر انجام دهید.

·         سروصدای همزن برقی

همزنی را انتخاب کنید که خیلی سروصدا نداشته باشد و البته ایده آل این است که دستگاهی را پیدا کنید که بی صدا کار کند. اما از آنجایی که انواع بی صدا عملا وجود ندارد پس بهتر است آن مدلی را که سر و صدای کمتری تولید می کند را مد نظر داشته باشید.

·         وزن همزن برقی

اگر به دنبال همزن دستی هستید توجه داشته باشید که وزن آن از یک کیلو بیشتر نباشد و البته وزن آن متعادل پخش شده باشد و وقتی آن را در ماده غذایی فرومی برید یکنواخت کار کند. در انتخاب همزن های دستی ، ههرچه وزن آن متعادل تر و سبک تر باشد ، در هنگام کار با آن راحت تر خواهید بود.

 

آسیاب برقی و آسیاب دستی چه تفاوت هایی با یکدیگر دارند؟

اگر علاقمند به آشپزی و تهیه ی انواع قهوه باشید، قطعا مبحث مقایسه ی آسیاب ها برای شما جذاب است و بررسی تفاوت های آسیاب های برقی و دستی امر مهمی می باشد. در ادامه با ما همراه باشید تا به بررسی تفاوت های آسیاب های برقی و دستی بپردازیم.

آسیاب دستی چه خصوصیاتی دارد؟

همانطور که از اسم این آسیاب معلوم است ، برای کار با این وسیله باید با دست مقدار مشخصی نیرو به دسته ‌ی آسیاب وارد کرد تا تیغه‌ های آن به چرخش درآیند . هرچقدر قصد داشته باشید ماده ی خشک را ریز تر کنید باید زمان و نیروی بیشتری را صرف آسیاب آن با آسیاب دستی کنید.

همچنین باید گفت که آسیاب‌های دستی بسیار کوچکتر از آسیاب های برقی هستند و بسیاری از آنها به گونه ای ساخته ‌شدند که کنترل راحتی داشته باشند . علاوه بر این ها حمل آنها در مسافرت به دلیل اندازه کوچک آسیاب‌ها بسیار راحت است در نهایت باید گفت به دلیل عدم وجود تکنولوژی خاصی در ساخت این نوع آسیاب ‌ها ، قیمت کمی دارند و می‌ توان بهترین آنها را با کمتری قیمت نسبت به نمونه‌های برقی تهیه نمود .

آسیاب برقی چه ویژگی هایی دارد؟

همه ما به خوبی می ‌دانیم که بهترین ویژگی آسیاب برقی راحتی و آسودگی کار با آن نسبت به آسیاب دستی است . تمام کاری که باید انجام داد پرکردن مخزن آسیاب ، تعیین درجه‌ی آسیاب و روشن کردن دستگاه است. بعد از چند ثانیه قهوه تازه آسیاب شده برای تهیه قهوه آماده است. باید به این موضوع نیز اشاره کرد که یکی از عواملی که مردم آسیاب برقی مناسبی خریداری نمی کنند قیمت آن است اما قبل از اینکه به سراغ یک آسیاب برقی ارزان قیمت بروید این نکته را در نظر داشته باشید که آسیاب‌های ارزان قیمت نمی ‌توانند قهوه را به دقیقی و یک دستی نمونه‌های گران قیمت تحویل دهند .

کدام یک از آسیاب ها را بخریم بهتر است؟

شما باید از آسیاب برقی استفاده کنید اگر :

·         به دنبال سرعت و راحنتی در تهیه قهوه هستید .

·         با پرداخت هزینه تقریبا بیش از 500 هزار مشکلی ندارید.

·         بیشتر اسپرسو و نوشیدنی‌هایی که قهوه با درجه نرم لازم دارد تهیه می‌کنید.

·         فضای مناسب برای جای دادن یک آسیاب برقی به اندازه‌ی یک مخلوط کن دارید.

شما بهتر است آسیاب دستی تهیه نمایید اگر :

·         توان یا علاقه به پرداخت هزینه بیش از حدود 100 هزار تومان ندارید .

·         زمان و راحتی تهیه قهوه برای شما اهمیت چندانی ندارد.

·         بیشتر از قهوه دمی و نوشیدنی‌هایی که با درجه آسیاب درشت‌تر تهیه می‌شوند استفاده می‌کنید.

·         به آسیابی کوچک نیازمند هستید.

روش تهیه ی خامه ی فرم گرفته با همزن برقی

 

اگر اهل درست کردن کیک باشید، این را می دانید که فرم دادن خامه یکی از چالش های سخت است و بدون وجود همزن برقی ممکن نمی باشد. در ادامه با ما همراه باشید تا به معرفی فوت و فن های فرم دادن خامه به کمک همزن برقی بپردازیم.

پیش از هم زدن خامه باید به چه مواردی توجه نمود؟

۱.ظرف خامه ای که قرار است در آن خامه فرم داده شود بهتر است شیشه ای یا فلزی یا چینی باشد در صورتی که ظرف شما پلاستیکی باشد چربی خامه رو جذب میکند و فرم نمیگیرد و چربی در ظروف پلاستیکی به خوبی پاک نمی شود و به همین دلیل این ظروف هرچقدر هم تمیز شسته شوند باز لایه ای از چربی را در خود ممکن است داشته باشد.

2. هرگز خامه فرم داد شده را در فریزر قرار ندهید همیشه همان مقدار از خامه برای کاور یا تزیین نیاز دارید فرم دهید زیرا بعد از فرم دهی به هیچ عنوان برای کاور یا تزیین قابل استفاده نمی باشد . در صورتی که به هر دلیلی نتوانستید خامه را فرم دهید خامه تان فرم نگرفت خامه را در ظرف درب دار در فریزر قرار دهید تا بعدا با همین خامه انواع دسر یا بستنی مثل پلمبیر تهیه کنید

۳.خامه قنادی را پس از خرید داخل فریزر نگه دارید زمان مصرف به مقدار مورد نیاز از فریزر خارج کنید داخل یخچال قراردهید تا به آرامی یخ آن باز شود شکل ظاهری خامه اگر دور آن آب شده بود و فقط وسطش کمی یخ بود آماده فرم دادن خامه است ( اگه خامه گرم  و شل باشه و سرد نباشه فرم نمیگیرد)

روش همزدن خامه با همزن برقی:

·         خامه منجمد شیرین شده را از فریزر خارج کرده در یخچال یا در محیط قراردهید تا کمی نرم و خمیری شود سپس در ظرف همزن بریزید ،دو دقیقه با دور کند و هشت تا ده دقیقه با دور متوسط همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد زمانی که رد همزن برقی روی خامه نقش ببندد و وقتی با قاشق خامه را بر عکس میکنیم خامه از قاشق جدا نشود نشان دهنده اینست که خامه ما فرم گرفته در غیر این صورت همچنان به هم زدن با همزن برقی ادامه دهید.احتیاط کنید اگر بیش از حد هم بزنید تبدیل به کره میشود.

·         خامه اگر خیلی سرد باشد یا گرم در فرم گرفتن مشکل پیدا میکنه زدن خامه در دو مرحله انجام می شود ابتدا خامه  رو دور کند بزنید تا همگن بشه سپس با دور تند

نکات پس از فرم دادن خامه قنادی با همزن برقی

·         خامه بعد از فرم دهی بلافاصله برای فیلینک و کاور کیک ها و شیرینی های تر باید مورد استفاده قرار بگیرد هر چه زمان بگذرد خامه انسجام و رنگ شفاف خودش رو از دست میدهد.

·         اگر کار خامه کشی طول میکشد بقیه خامه فرم داده رو در یخچال بگذارید تا خامه شل نشود.

یکی از دلایلی که خامه بعد از رعایت موارد همزدن فرم نگرفته است اینست زمانی که خامه رو فرم میدهیم به محض اینکه قسمت رویه خامه جای پره همزن ظاهر می شود گمان می کنیم خامه فرم گرفته و همزدن رو متوقف میکنیم درصورتیکه باید به هم زدن همینطور ادامه بدهیم تا زمانی که ظرف را برمی گردانیم خامه تکان نخورد و سفت شده باشد.

یک دلیل دیگر هم شرکت ها چربی موجود در خامه را دستکاری میکننند و باعث فرم نگرفتن مطلوب خامه خواهد شد در این مواقع برای انسجام به ازای یک کیلو خامه صد گرم کرمفیل شیر به خامه فرم گرفته اضافه کنید هم بزنید هم طعم عالی هم مقاومت خوبی به خامه خواهد داد.

·         مقدار خامه ای که در قیف میریزید حجم کمی باشد زیرا گرمای دسنتان برای خارج کردن خامه از قیف باعث از بین بردن بافت منظم خامه خواهد شد .

·         گاهی خامه رو زیاد میزنیم بافتش خیلی سفت می شود و برای آستر کشی کیک مناسب نیست برای نرم شدن بافت خامه به ازای یک کیلو خامه فرم گرفته با بافت سفت یک قاشق خامه منجمد شیرین شده که هنوز فرم نداده ایم اضافه میکنیم مرتب هم میزنیم تا یکدست و یکنواخت شده بدین ترتیب به راحتی می توانیم برای آستر یا کاور استفاده کنیم.

·         اگر می خواهید از پودر ژلاتین برای تهیه دسر یا ایسینگ های مختلف استفاده کنید حتما از آب سرد استفاده کنید و قبل از بن ماری بیست دقیقه در یخچال قرار دهید.

 

از آسیاب های قهوه چه می دانید؟

قهوه یکی از نوشیدنی های پرطرفدار و مفید است که بسیاری از افراد صبحشان را با آن شروع می کنند. به طور کلی کیفیت قهوه به نوع قهوه، نوع دم آوری و به آسیاب دانه های قهوه وابسته است. نوع آسیاب قهوه یکی از مهم ترین فاکتورها در تعیین کیفیت قهوه می باشد. در ادامه با ما همراه باشید تا به بررسی آسیاب های قهوه بپردازیم.

 

چرا باید آسیاب قهوه بخریم؟

همانطور که می دانید شما می ‌‌توانید دانه های آسیاب شده ی‌ قهوه را در اکثر فروشگاه ها پیدا نمایید. دوست داران قهوه به خوبی می‌دانند که طعم و عطر قهوه ای که درست پیش از دم کردن آسیاب می‌شود با پودر قهوه قابل مقایسه نمی باشد. به طور کلی از مهم ترین دلایل خرید آسیاب قهوه می توان به موارد زیر اشاره نمود:

·         کیفیت پایین قهوه های پودر شده بازار

·         تطبیق نوع دم آوری با میزان آسیاب قهوه

·         استفاده از روش‌های مختلف برای دم کردن قهوه

 انواع آسیاب قهوه در بازار:

1.      آسیاب قهوه خانگی

آسیاب قهوه خانگی به تنهایی به دو دسته تقسیم می‌شود : آسیاب قهوه دستی و آسیاب قهوه برقی.

2.      آسیاب قهوه دستی

اگر میزان مصرف قهوه شما کم است، آسیاب دستی گزینه ی مناسبی برای شما به حساب می آید. این دستگاه سبک و قابل حمل است. آسیاب دستی قهوه ارزان نیز در بازار موجود  است که تهیه آن به بودجه بالایی نیاز ندارد. با این همه انواع آسیاب دستی قهوه سرعت عمل بالایی ندارد و دانه‌های قهوه را به کمک نیروی دست آسیاب میکند.

3.      آسیاب قهوه برقی

عاشقان قهوه ای که در روز بیش از یک بار قهوه می نوشند باید از آسیاب های برقی استفاده کنند تا بتوانند در کوتاه‌ ترین زمان پودر قهوه خود را آماده کنند.

4.      آسیاب قهوه صنعتی و نیمه صنعتی

این مدل از آسیاب‌های قهوه بیشتر در فروشگاه‌های بزرگ قهوه و یا در بین تجهیزات کافی شاپ دیده می‌شوند. اندازه‌ ی این آسیاب ‌ها از آسیاب‌های خانگی بزرگتر است.

 

هنگام خرید آسیاب ‌قهوه‌ باید به چه نکاتی توجه کنیم؟

·         امکانات زیاد آسیاب قهوه

معمولا آسیاب قهوه باید بتواند انواع پودر قهوه‌ را برای شما تهیه نماید . برای مثال برای آسیاب قهوه ترک، دانه‌ی قهوه باید با درجه بسیار ریزتر آسیاب شود و برای تهیه‌ی اسپرسو و فرنچ پرس، دانه‌ها باید با درجه زیرتر یا درشت‌تر آسیاب شوند. جستجوی دقیقی بر روی انواع آسیاب قهوه انجام دهید.

·         قیمت دستگاه آسیاب قهوه

خرید یک آسیاب قهوه خوب برای تهیه قهوه با کیفیت لازم است پس کیفیت را در اولویت قرار دهید. خرید یک آسیاب قهوه اتوماتیک و هوشمند موجب افزایش کیفیت قهوه و در نتیجه افزایش رضایت مشتریان و همچنین جلوگیری از هدر رفتن مواد اولیه می‌شود.

·         آسان بودن کار با دستگاه

وسیله‌ای را خریداری کنید که قطعات آن به راحتی جدا شده و به راحتی شسته شوند.

·         ظرفیت و ابعاد آسیاب قهوه

با توجه به نیاز خود آسیابی با ظرفیت و ابعاد مناسب تهیه کنید

·         میزان صدای آسیاب برقی

اگر به سر و صدا حساس هستید، دستگاهی با آلودگی صوتی پایین را تهیه کنید.

 

چرا باید همزن برقی کاسه دار بخریم؟

اگر به پخت کیک علاقمند باشید، همزن برقی یکی از ضروری ترین لوازم برقی برای شما به حساب می آید که سرعت کار شما را بالاتر می برد. به کمک همزن های برقی شما می توانید کارهای مختلفی مانند: ورز دادن خمیر کیک، هم زدن سفیده تخم مرغ، زدن خامه برای دیزاین کیک و ... را در مدت زمان کوتاهی انجام دهید. همزن برقی کاسه دار یکی از پرطرفدار ترین نوع همزن های برقی هستند که کارآیی راحت و مزایای زیادی دارند. در ادامه با ما همراه باشید تا به این موضوع بپردازیم که اصلا چرا باید همزن برقی کاسه دار را خریداری کنیم؟

مزایای همزن برقی کاسه دار چیست؟

۱-  خسته نشدن دست ها در حین کار

همزن برقی ساده باید در دست گرفته شود و در ظرف موردنظر قرار بگیرد و خودمان باید آن را جابجا کنیم تا هم زدن به خوبی انجام شود که این کار کمی فشار به دست وارد می کند و اذیت کننده است. اما همزن برقی کاسه دار این مشکل را ندارد و خودش به راحتی تمام این کارها را انجام می دهد.

۲- امکانات بیشتر در همزن برقی

همزن های برقی کاسه دار به علت مخزنی که دارد و حالت های چرخش مختلفی که دارد، دارای امکانات بیشتری به نسبت همزن های دستی می باشند. برای مثال شما نمی توانید به کمک همزن معمولی خمیر را ورز دهید چون فشار خیلی زیادی به دستتان وارد می شود، اما همزن کاسه دار به راحتی می تواند این کار را انجام دهد.

۳- کارکرد آسان

معمولا در همزن های ساده برای افزودن مواد جدید باید همزن برقی دستی را خاموش کرده و کنار بگذارید تا مواد جدید را اضافه کنید و سپس مجددا به ادامه هم زدن برگردید. اما در همزن کاسه دار، نیازی به انجام این کارها نیست. چون همزن می تواند کار کند و شما به راحتی می توانید مواد جدید را به کاسه آن اضافه کنید تا باهم مخلوط شوند.

۴- طول عمر بیشتر همرن برقی کاسه دار

همزن برقی کاسه دار به خاطر اینکه نیازی به گرداندن با دست ندارد، کمتر امکان آسیب دیدن و یا فشار وارد شدن به پایه را دارد و این موضوع باعث می شود که کمتر به تعمیر همزن برقی خودتان نیاز پیدا کنید.

 

معرفی بهترین آسیاب های برقی بازار

 یکی از پرکاربردترین ,وسایل آشپزخانه، دستگاه آسیاب یا خردکن برقی می باشد که قابلیت خرد کردن مواد جامد به قطعات کوچک تر را دارد و می توان با آن مواد غذایی سفت و انواع ادویه ها را خرد یا آرد کرد. آسیاب برقی چه کاربرد هایی دارد؟ راهنمای خرید بهترین آسیاب برقی موجود در بازار چیست؟

بهترین آسیاب برقی موجود در بازار کدام است؟

1.      آسیاب پارس خزر مدل Chili

آسیاب پارس خزر مدل Chili محصولی کارآمد، کوچک و خوش‌ ساخت از شرکت داخلی پارس خزر می باشد که با کاربری آسان برای آسیاب‌ کردن انواع دانه‌ ها، ادویه ها، سبزیجات خشک، قهوه و… استفاده می‌ شود. استفاده از این دستگاه بسیار آسنام است و کافی است پس از اتصال به برق، قسمت بالای در آسیاب را فشار دهید تا چرخش تیغه شروع شود.هم چنین این آسیاب، دستگاهی تک‌ سرعته می باشد و موتور آن با توان مصرفی 200 وات کار می‌ کند که توان مناسبی برای مصارف خانگی به حساب می آید. بدنه‌ ی آسیاب مدل Chili از جنس پلاستیک با دوام ساخته شده است و طراحی ساده‌ ای دارد و محفظه‌ ی داخلی آن، 30 گرم از مواد غذایی را در خود جا می‌ دهد.

2.      آسیاب نانیوا مدل N95

این آسیاب در کوتاه ترین زمان ممکن دانه های قهوه و دیگر دانه های مشابه و حتی زعفران را خرد می کند. هم چنین جنس آسیاب قهوه Naniwa از استیل می باشد که کیفیت بالا و زیبایی خاصی دارد.

3.      آسیاب فلر مدل EG-151

آسیاب فلر مدل EG-151 بسیار کوچک، ساده با کاربری آسان و قیمتی کاملا به‌ صرفه می باشد. این محصول کم‌ مصرف بوده و توان مصرفی‌ اش به 150 وات می‌ رسد و با ظرفیت نسبتا پایین خود، برای مصارف خانگی مناسب است.هم چنین بدنه این محصول از استیل‌ ضد زنگ ساخته شده است و محفظه خردکن آن پلاستیکی می باشد و برخلاف بیشتر محصولات در این گروه کالایی، می‌ توان محفظه خرد کن را خارج کرد و به راحتی آن را شست و شو داد. از نکات قابل‌ توجه در مورد این محصول می‌ توان به قابلیت آسیاب دانه‌ های قهوه و انواع ادویه به کمک تیغه‌ ی استیل ضد زنگ اشاره کرد.

4.      آسیاب گوسونیک مدل GSC_810

آسیاب برقی گوسونیک مدل GSC-810 یک آسیاب با کیفیت و زیبا می باشد که ابعاد نسبتنا کوچکی دارد و فضای زیادی را اشغال نم یکند و با استفاده از این محصول می توانید انواع دانه ها مانند دانه های قهوه ، سویا ، نخود و سایر حبوبات را به صورت پودر درآورده و مصرف نمایید.

قطعات تشکیل دهنده ی این آسیاب برقی عبارتند از: واشر، در پوش، بدنه اصلی، ظرف آسیاب و سوئیچ. هم چنین حتما به خاطر داشته باشید برای آسیاب و مخلوط میوه و سبزیجات و گوشت و… نباید از این محصول استفاده کنید زیرا این محصول فقط برای آسیاب دانه های خشک کاربرد دارد.

5.      آسیاب قهوه بوش مدل MKM6003

آسیاب بوش مدل MKM6003 دستگاهی کوچک و کاربردی برای آن‌ هایی است که به طعم اصیل قهوه اهمیت می‌ دهند. ظرفیت و قدرت این دستگاه امکان تهیه‌ ی مقدار زیادی پودر قهوه را در زمانی کم می‌ دهد و هم چنین تیغه‌ های آن قدرت دستگاه را به‌ خوبی صرف خرد و پودر کردن دانه‌ ها می‌ کنند.

چگونه آسیاب برقی مان را تمیز کنیم؟

 آسیاب های برقی یکی از محصولات کاربردی برای تهیه ی انواع ادویه و پودر قهوه مورد استفاده قرار می گیرد. تمیز کردن این وسیله یکی از کارهای حساس و مهمی است که نیازمند تکنیک های خاصی می باشد. در ادامه با ما همراه باشید تا به معرفی این نکات بپردازیم.

روش تمیز کردن آسیاب برقی:

1.      ابتدا مخزن آسیاب برقی به کمک دستمال کاغذی تمیز کنید، در حدی که تنها مواد اضافی از روی آن پاک شوندلزومی ندارد که در این مرحله خیلی روی تمیز کردن تیغه ها دقیق شوید.

2.      حال در این مرحله برنج را برای تمیز کردن اجزای داخلی آسیاب برقی درون دستگاه ریخته و آسیاب را روشن کنید.  شاید برای شما این سوال پیش بیاید که چرا باید از برنج برای تمیز کردن آسیاب استفاده کنیم؟ در جواب باید گفت برنج خام چربی های موجود در داخل مخزن را به خود جذب می کند، اگر فکر می کنید دستگاه شما خیلی چرب است این مرحله را یک بار دیگر تکرار کنید.

3.      در این مرحله دستگاه را خاموش کنید و دوباره به وسیله دستمال کاغذی و پارچه مخزن و تیغه ها را کاملا تمیز کنیدتا عاری از هرگونه برنج آسیاب شده شوندبعد از این که قسمت مخزن و تیغه ها را تمیز کردید، حالا می توانید بقیه قسمت ها را با آب و مایع ظرفشویی بشویید.

چرا باید آسیاب برقی را به خوبی تمیز کنیم؟

وقتی حرف از تمیزکاری و جرم‌ گیری لوازم برقی به میان می‌ آید باید کمی حرفه‌ای ‌تر عمل کنید. گاهی اوقات تمیز کردن وسایل برقی کمی دشوار تر از سایر وسایل است زیرا این وسایل به صورت مستقیم با مواد غذایی سرو کار دارند.علاوه بر این لوازم برقی مانند آسیاب برقی به علت وجود جریان برق، تمیز کردنشان به نسبت سایر لوازم آشپزخانه دشوار تر است.

 

طرز تهیه ی پنکیک خوشمزه با همزن برقی

 پنکیک یکی از انواع صبحانه های خوشمزه بین المللی است که به دلیل اینکه در تابه های کوچک تهیه می شود با نام پنکیک شهرت یافته است. پنکیک انواع بسیار متنوعی دارد و در کشورهای مختلف با روش های متنوعی پخته می شود که معمولا به عنوان میان وعده، عصرانه و بیشتر صبحانه سرو می شود. البته نوعی پن کیک هم وجود دارد که به عنوان پیش غذا سرو می شود و معمولا با گوشت یا مرغ تهیه می شود. در ادامه با ما همراه باشید تا به شما طرز تهیه ی پنیکیک با همزن برقی را آموزش دهیم.

مواد لازم برای ۸ عدد پن کیک

آرد سفید

۱ پیمانه

تخم مرغ

۱ عدد

وانیل

نوک قاشق چایخوری

بکینگ پودر

۱ قاشق چایخوری

شکر

۳ قاشق غذاخوری

شیر

۱ پیمانه سرخالی

روغن مایع

۳ قاشق غذاخوری

نمک

مقدار کمی

 

طرز تهیه پن کیک صبحانه با همزن برقی:

مرحله اول

برای تهیه پنکیک خوشمزه ابتدا تخم مرغ را در یک کاسه مناسب می ریزیم و آنرا کمی با همزن برقی می زنیم تا بافت آن از هم جدا شود و کاملا با هم ترکیب شوند، سپس شکر را به همراه وانیل را به آن می افزاییم و مواد را با هم خوب مخلوط می کنیم تا یکدست شوند.

مرحله دوم

یک نکته مهم در مورد اضافه کردن وانیل که باید مقدار بسیار کمی وانیل اضافه کنید، چون اگر وانیل بیشتر از حد باشد باعث تلخی طعم پنکیک ها می شود. در ادامه پس از اینکه مواد را خوب با همزن برقی مخلوط کردیم روغن مایع را نیز به کاسه اضافه می کنیم.

مرحله سوم

حالا با دور کند همزن برقی مواد را به خوبی هم می زنیم تا مواد با هم یکدست شوند، سپس بکینگ پودر و مقدار خیلی کمی نمک را در یک ظرف جا دار با آرد سفید مخلوط می کنیم سپس مخلوط آرد را دو مرتبه الک می کنیم تا کاملا نرم شود.

مرحله چهارم

در این مرحله مخلوط آرد را پس از الک کردن به کاسه حاوی تخم مرغ اضافه می کنیم و همگی مواد را خوب مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند سپس شیر را کم کم به مواد اضافه می کنیم و مداوم مواد را مخلوط می کنیم تا مایه پنکیک یکدست شود.

مرحله پنجم

در صورتی که شیر در دسترس ندارید یا به هر دلیلی نمی خواهید از شیر استفاده کنید می توانید از آب هم برای تهیه پن کیک استفاده کنید. پس از اینکه خمیر پن کیک آماده شد یک تابه بسیار کوچک به اندازه پنکیک روی حرارت بسیار ملایم قرار دهید.

مرحله ششم

سپس با مقدار کمی روغن مایع کف تابه را چرب کنید، حالا به اندازه یک ملاقه کوچک از مواد داخل تابه بریزید ( نیاز نیست خودتان مایه پنکیک را پخش کنید چون خودش باید به حدی شل باشد که خود به خود پخش شود ) و اجازه دهید حباب بزند.

مرحله هفتم

پس از اینکه کف پنکیک رنگ گرفت، آنرا را برگردانید تا سمت دیگرش نیز طلایی شود. به همین ترتیب تمام پن کیک ها را آماده کنید سپس می توانید به همراه انواع میوه های تازه فصل مثل توت فرنگی ، موز ، آناناس و … یا انواع صبحانه های معمول مثل عسل ، انواع مربا ، نوتلا و کره سرو کنید.

 

چگونه همزن برقی را در منزل تعمیر کنیم؟

همزن های برقی یکی از لوازم بسیار کاربردی در آشپزخانه و منازل ایرانی می باشد. تعمیر همزن برقی یکی از کارهای بسیار حساس می باشد که انجام آن نیازمند دقت بالایی می باشد. در ادامه با ما همراه باشید تا به معرفی نکات مهم در تعمیر همزن های برقی بپردازیم.

چگونه همزن برقی را عیب یابی کنیم؟

به طور کلی عیب یابی و تعمیر همزن برقی و دستی  با توجه به مدل این دستگاه ها، متفاوت خواهد بود. به دلیل تفاوت های ساختاری که میان انواع همزن های برقی وجود دارد، هر کدام از آنها ممکن است با مشکلات خاصی روبرو شوند. از این رو برای تعمیرات آنها باید از روش های متفاوتی استفاده شود.

همزن های برقی دستی یکی از انواع همزن است که بدون کاسه می باشد و طراحی آنها به صورتی است که می توان سرعت کار آنها را در بازه های مختلفی قرار داد. ممکن است کاربران به هنگام کار به این نوع همزن های برقی با مشکلاتی اعم از عدم امکان تنظیم سرعت، روشن نشدن دستگاه و … مواجه شوند.

رایج ترین مشکلات همزن برقی دستی کدام است؟

·         کارنکردن همزن برقی

·         روشن نشدن همزن های برقی

·         جرقه زدن همزن برقی

·         نچرخیدن پره های همزن برقی

·         سرعت کار همزن برقی، کم است

·         همزن برقی در حین کار بوی سوختگی می دهد

·         همزن برقی صدای ناهنجاری دارد

علت صداهای ناهنجار همزن های برقی چیست؟

یکی از مشکلاتی که کاربران همزن های برقی دستی با آن روبرو می شوند، صدای زیاد به هم خوردن پره های دستگاه است. در این حالت باید برای عیب یابی دستگاه، چرخ دنده همزن را بررسی کنید. در صورتی که چرخ دنده از جای خود خارج شده باشد چنین اتفاقی می افتد. البته خم شدن محور همزن و یا برخورد پره ها به جسمی سخت نیز باعث می شود تا این خرابی رخ دهد.

علت بوی سوختگی همزن برقی چیست؟

اگر به هنگام کار با همزن برقی متوجه انتشار بوی سوختگی از دستگاه شدید، باید دستگاه را سریعاً خاموش نمایید. استفاده به صورت ممتد از این محصول باعث می شود تا دستگاه داغ شده و در نتیجه، بوی سوختگی ایجاد شود. به دلیل تأثیرات حرارت بالا بر موتور همزن و دیگر قطعات آن نباید از این دستگاه به صورت مداوم استفاده کنید.در صورتی که همزمان با نشر بوی سوختگی، دستگاه از کار بیافتد قطعاً ایرادی در سیم کشی داخلی و موتور دستگاه به وجود آمده است.

روش رفع مشکل روشن نشدن همزن برقی:

روشن نشدن همزن برقی از دیگر ایرادات رایج این محصول است. در این حالت باید از وجود برق در پریز، سلامت کابل و دوشاخه دستگاه و پریز مطمئن شوید. در اقدام بعدی باید کلید پاور دستگاه مورد بررسی فنی قرار گیرد. سوختن موتور یا نیم سوز شدن آن و ایراد در سیم کشی داخلی از دیگر مواردی هستند که باید چک شوند.

علت جرقه زدن همزن برقی چیست؟

ایراد در موتور همزن برقی و یا مدار الکتریکی آن می تواند منجر به ایجاد جرقه در این محصول شود. به دلیل این که بررسی موتور و مدار این دستگاه نیاز به تخصص و دانش دارد بهتر است تعمیر این خرابی را به دست تعمیرکاران نمایندگی سپرده شود.

 

چه ظرفی را می توان در مایکروویو قرار داد؟

قطعا همه ی ما یکبار تجربه ی گرم کردن غذا در مایکروویو با ظرف نامناسب را داشته ایم. شاید برای شما این سوال پیش بیاید که یک ظرف مایکروویوی مناسب چه ویژگی هایی دارد؟ حتماً شما هم نمی دانید که ظروف چینی مناسب گرم کردن غذا در مایکروویو هستند یا ظروف سرامیکی. شاید هم فکر می‌کنید هیچ کدام از این ها مناسب نیستند و باید به فکر خرید ظروف دیگری باشید. در ادامه با ما همراه باشید تا به بررسی ظروف مناسب مایکروویوی بپردازیم.

ظروف مناسب مایکروویو از نظر ظاهری چه خصوصیاتی دارند؟

یکی از از اولین مواردی که باید در خرید ظرف مایکروویوی به آن توجه کنید، ظاهر ظرف می باشد. لازم به ذکر است که ظروف گرد یا بیضی شکل بسیار پرکاربرد تر از ظروف مربعی شکل می باشند. در رابطه با تاثیر شکل ظروف بر روی کیفیت گرم کردن غذا دارند می توان گفت ظروف بیضی و دایره ای شکل باعث می‌شوند تا حرارت به طور یکنواخت به تمام قسمت های غذا برسد. اما اگر درون ظروف مربعی غذا را بریزید کناره های غذا یا می سوزد و یا به اندازه ی کافی نمی پزد.همچنین به شما توصیه می کنیم حتی المقدور از ظروف گود تر و عمیق تر برای پخت غذا در مایکروویو استفاده کنید. هرچقدر عمق ظرف شما بیشتر باشد، امواج با مواد غذایی شما تماس بیشتری ایجاد می کنند.

مناسب ترین جنس ظروف مایکروویوی

حالا که متوجه شدیم ظروف مناسب مایکروویو چه شکلی باید داشته باشند؛ باید این را هم بدانیم که جنس ظروف چه تاثیری بر مایکروفر دارند. همچنین باید بدانیم کدام جنس از ظروف برای استفاده در مایکروویو بهترین گزینه هستند. توجه داشته باشید ظروفی که جنس سیلیکونی دارند، یا ظروفی که از مواد قابل تجزیه ساخته شده اند، بهترین ظروف برای مایکروویو هستند. اما در کنار آن ها ظروف شیشه ای، پلاستیکی، ظروف سرامیکی و ظروف چینی نیز گزینه های مناسبی برای مایکروویو هستند.

ظروف ضد حرارت مایکروویوی چه خصوصیاتی دارند؟

توجه داشته باشید که بهترین و متداول ترین ظروف برای مایکروویو ظروف سرامیکی، شیشه‌ای و ضد حرارت هستند. توجه داشته باشید هر ظرفی که خریداری می کنید، باید حتما ضد حرارت باشد. ظروف ضد حرارت نیز از شیشه ساخته می شوند؛ بنابراین این ظروف برای استفاده در ماکروفر مناسب هستند. سرامیک از جمله موادی است که برای استفاده در مایکروویو کاملا مناسب بوده و هیچ خطری برای سلامتی ندارد. توجه داشته باشید درباره ظروف سرامیکی هم باید حتما ظروفی را انتخاب کنید که برای مایکروویو خطرناک نباشند. بنابراین حتماً باید زیر این ظروف را چک کنید، تا مطمئن شوید که این ظرف مناسب مایکروویو است یا اینکه این ظروف برای پخت غذا در مایکروویو مناسب نمی باشند.

 

صفحه قبل 1 ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 صفحه بعد