برای کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با همزن و قیمت همزن به فروشگاه اینترنتی انتخاب سنتر مراجعه کنید.

یکی از وسایل بسیار کاربردی برای تهیه ی انواع کیک و شیرینی، همزن های برقی می باشند. به طور کلی همزن های برقی در دو نوع دستی و پایه دار در بازار موجود می باشند که از هر کدام از آن ها می توان در تهیه ی انواع خمیر نان و کیک و شیرینی، بستنی، زدن تخم مرغ، مخلوط کردن آرد و کره و هم زدن خامه و ... بهره برد.

انواع همزن های برقی و کاربردهای آن:

1.      همزن دستی: 

همزن های دستی نوعی از همزن برقی می باشند که برای کار با آن همزن را باید به دست بگیرید. این مدل از همزن معمولاً دو تیغه برای هم زدن و یک موتور کوچک دارد. از همزن برقی های دستی معمولا برای کارهای سبک مانند هم زدن سفیده تخم مرغ یا خامه استفاده می شود. همچنین قیمت همزن دستی بسیار پایین تر از همزن های پایه دار است.

2.      همزن پایه دار

همزن پایه دار یکی از پر طرفدار ترین مدل های همزن است که از آن برای آشپزی های حرفه ای تر می توان بهره برد. هم زدن مواد غذایی در همزن های پایه دار بسیار آسان است و شما تنها باید مواد غذایی را در کاسه مخصوص همزن ریخته و دکمه استارت دستگاه را بزنید.

 

روش کار با همزن برقی:

بهتر است به این موضوع توجه داشته باشید که هرگز کارکرد  همزن برقی را با مخلوط کن اشتباه نگیرید. همزن برقی با سرعت خیلی پایین تر از مخلوط کن مواد غذایی مورد نیاز را با سرعت های متفاوت هم می زند و هیچ تیغه ای هم برای بریدن یا خرد کردن مواد غذایی ندارد.

در خرید همزن های برقی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟

·         سرعت همزن

در انتخاب همزن های مختلف لازم است که به سرعت آن ها توجه ویژه ای داشته باشید. همزن هایی که پنج سرعت یا بیشتر دارند کمک می کنند کنترل بیشتری روی ماده غذایی که مخلوط می کنید داشته باشید و آن کار را بهتر و راحت تر انجام دهید.

·         سروصدای همزن در هنگام کار

توجه داشته باشید همزنی را انتخاب کنید که خیلی سروصدا نداشته باشد و البته ایده آل این است که دستگاهی را پیدا کنید که بی صدا کار کند. اما از آنجایی که انواع بی صدا عملا وجود ندارد پس بهتر است آن مدلی را که سر و صدای کمتری تولید می کند را مد نظر داشته باشید.

·         وزن همزن برقی دستی

اگر به دنبال همزن دستی هستید توجه داشته باشید که وزن آن از یک کیلو بیشتر نباشد و البته وزن آن متعادل پخش شده باشد و وقتی آن را در ماده غذایی فرومی برید یکنواخت کار کند. در انتخاب همزن های دستی ، ههرچه وزن آن متعادل تر و سبک تر باشد ، در هنگام کار با آن راحت تر خواهید بود.