برای کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با انوع سرویس قابلمه ایرانی، قیمت سرویس قابلمه، قیمت سرویس قابلمه چدنی و... به فروشگاه اینترنتی انتخاب سنتر مراجعه کنید.

به جرات می توان گفت یکی از پر کاربرد ترین ظروف در بین وسایل پخت و پز، سرویس های قابلمه می باشند. در قابلمه ها می توان انواع خوراک و غذاها را با آسان ترین روش ها تهیه کرد. قابلمه از قدیم الایام تا به الان با ظاهرهای متفاوت  و در جنس های مختلفی مورد استفاده قرار می گرفتند. در ادامه با ما همراه باشید تا به معرفی پرفروش ترین سرویس های قابلمه بازار از نظر جنس بپردازیم.

 پرفروش ترین قابلمه های بازار کدام هستند؟

به طور کلی قابلمه های موجود در بازار از جنس های مختلفی همچون آلومینیوم آلیاژی، آلومینیوم خالص، مس و استیل  می باشند.


قابلمه های آلومینیومی در حقیقت همان قابلمه های روحی می باشند. بدنه این قابلمه های از ورق های آلومینیوم تشکیل شده است که به کمک دستگاه های پرس به فرم قالب قابلمه در آمده و سپس دستگیره های آن را به بدنه متصل می شود. قابلمه های آلومینیومی می توانند پس ار پِرِس با آبکاری اسیدی شستشو داده شوند و به عنوان قابلمه های روحی به فروش برسند. حال در صورتی که  قابلمه های آلومینیومی با روکش  خارجی پوشانده شوند و قسمت داخلی آن با متریالی از قبیل: تفلون، سرامیک و گرانیت  و... می تواند به عنوان محصولی پرکاربرد به فروش می رسد.

انواع قابلمه ها از نظر پوشش داخلی:

پوشش داخلی قابلمه ها یکی از مهم ترین ویژگی های قابلمه ها در زمان خرید آن ها است.  معمولا متداول ترین پوشش های قابلمه از تفلون، سرامیک و گرانیت می باشند.

1.      قابلمه های تفلون

پوشش تفلون یکی از متداول ترین پوشش های داخلی قابلمه است. ماده ی تفلون یا پلی تترا فلوئورواتیلن (Polytetrafluoroethylene) که به اختصار (PTFE) نامیده می‌شود، یک ماده ی نچسب است که از آن در قابلمه ها استفاده می شود. تا زمانی که ظروف تفلون دچار خط و خش نشوند خاصیت خود را از دست نمی دهند و هیچ ضرری برای سلامتی به وجود نخواهند آورد.نکته مهمی که در استفاده از قابلمه های تفلون مورد توجه قرار دارد این است که قابلمه های تفلونی که دچار خط و خش قرار بگیرند نباید تحت هیچ شرایطی مورد بازسازی قرار نگیرد، چرا که اصول بهداشتی که شرکت های دارای استاندارد رعایت می کنند هرگز توسط کارگاه هایی که قابلمه تفلون بازسازی می کنند رعایت نمی شود و استفاده از ظروف که تفلون بازسازی شده دارند تهدیدی برای سلامتی است.

2.      قابلمه های سرامیکی

چند سال پس از ورود قابلمه های تفلون به بازار، شایعاتی از قبیل سرطان زا بودن تفلون مطرح شد که موجب طراحی و ورود قابلمه های سرامیکی به بازار شد. قابلمه های سرامیکی دارای مزایای زیادی می باشد. یکی از مزایای مهم این  قابلمه ها مقاومت سایشی بالا می باشد. دومین مزیت این قابلمه ها حفظ سلامت مصرف کننده می باشد. در رابطه با معایب قابلمه های سرامیکی باید گفت که متاسفانه قابلمه های سرامیکی پس از مدتی استفاده، خاصیت نچسب بودن خود را از دست داده و تنها مناسب طبخ غذاهایی چون آش، خورش و … می شوند.

3.      قابلمه های گرانیتی

قابلمه های گرانیتی یکی از جدید ترین سرویس قابلمه های موجود در بازار است که دارای ترکیبی از مزایای قابلمه های تفلون و سرامیکی می باشد.  پوشش گرانیت این قابلمه ها دارای  مزایای تفلون و سرامیک می باشد. به این صورت که:قابلیت نچسبی خوب و دوام بالا ومقاومت بالا در برابر سایش را دارا می باشد.


نکته قابل توجه در مورد ظروف با این پوشش این است که فقط به دلیل ظاهرشان که مانند سنگ گرانیت است این نام برایش انتخاب شده و هیچ ارتباطی با سنگ گرانیت موجود در طبیعت ندارد.