برای کسب اطلاعات بیشتر درباره ی انواع سرخ کن و قیمت سرخ کن به فروشگاه اینترنتی انتخاب سنتر مراجعه کنید.

سرخ کن ها یکی از لوازم کاربردی در بین لوازم آشپزخانه هستند که در طی چندسال اخیر پیشرفت زیادی داشته اند. سرخ کن های بدون روغن یکی از جدید ترین انواع سرخ کن ها است که در زمان اندکی که وارد بازار لوازم خانگی شد توانست به محبوبیت بسیار بالایی دست پیدا کند. در ادامه با ما همراه باشید تا به بررسی سرخ کن های بدون روغن بپردازیم و معایب سرخ کن بدون روغن را بررسی کنیم.

کارکرد سرخ کن های بدون روغن چگونه است؟

همانطور که گفتیم سرخ کن های بدون روغن یکی از لوازم های آشپزخانه بسیار محبوبی هستند که می توان برای تهیه ی انواع غذای رژیمی از آن استفاده کرد.

نحوه ی کارکرد سرخ کن های بدون روغن این گونه است که سرخ کن ، هوای داغ حاوی قطرات روغن را در اطراف غذا می‌چرخاند و غذا را تُرد و خوشمزه می‌کند و با استفاده از واکنش میلارد طعم خاصی به غذا می بخشد.

معمولا غذاهایی که با سرخ کن بدون روغن تهیه می‌شوند، به ‌علت مقدار کم چربی و کالری که دارند، یکی از سالم ترین غذاهای سرخ کردنی به حساب می آیند. برای تهیه‌ی غذای خوشمزه در این سرخ کن ها تنها به یک قاشق غذاخوری روغن نیاز است.

سازندگان بهترین سرخ کن بدون روغن مدعی هستند استفاده از این نوع سرخ کن ها تا ۷۵ درصد چربی غذاهای سرخ ‌شده را کاهش می‌دهد، برای همین استفاده از این سرخ کن ها نسبت ‌به سرخ کن های قدیمی ایمن تر است.

سرخ کن بدون روغن و کاهش ترکیبات مضر

معمولاغذاهای سرخ‌ شده علاوه‌ بر چربی و کالری مضر زیاد می‌تواند ترکیبات مضر دیگری مانند آکریل ‌آمید داشته باشد. آکریل ‌آمید ماده ای است که معمولا در غذاهای مملو از کربوهیدرات که با حرارت بالا تهیه می‌شود، تشکیل می شود.

بر اساس تحقیقات، آکریل‌آمید ماده ای سرطان‌ زا است که می‌تواند موجب پیشرفت انواع سرطان شود. برخی از تحقیقات ارتباطی بین آکریل‌آمید و افزایش خطر سرطان کلیه، اندومتر رحم و تخمدان نشان می‌دهد.

 

استفاده از سرخ کن های بدون روغن می‌تواند به کاهش ماده ی آکریل ‌آمید مواد غذایی کمک کند. درواقع، براساس مطالعات، استفاده از این سرخ کن ها می تواند تا ۹۰ درصد میزان آکریل ‌آمید را کاهش می‌دهد. همچنین توجه داشته باشید که سایر ترکیبات مضر ممکن است همچنان در طول روند سرخ کردن بدون روغن تشکیل شود.