به جرئت می‌توان گفت یکی از مهم‌ترین قسمت‌ها در یخچال اسنوا، درب آن است. این قطعه نقش مهمی در ایجاد تعادل دما و به طور کلی صحیح کار کردن یخچال اسنوا دارد، زیرا در صورت درست بسته نشدن درب، هوای سرد خارج و هوای گرم وارد یخچال شده و کارکرد صحیح آن را با اختلال روبرو می‌کند. در ادامه با ما همراه باشید تا به بررسی دلایل ایجاد اختلال در درب یخچال اسنوا بپردازیم.

مشکلات رایج درب یخچال اسنوا چیست؟

۱. تمیز نبودن لاستیک درب یخچال اسنوا

گاهی خرابی درب یخچال ممکن است به دلیل ساده‌ اما مهمی مانند کثیف بودن لاستیک دور آن به وجود آمده باشد. در این شرایط لاستیک به دلیل تمیز نبودن چسبندگی لازم خود را از دست می‌دهد و صحیح بسته نمی‌شود. برای حل این مشکل کافی است لاستیک دور درب را با دستمال‌های همه‌کاره یا مسواک و مواد شوینده تمیز کنید. پس از تمیز کردن درب را حتماً با حوله خشک کنید. اگر لاستیک درب یخچال شما فرسوده شده باید به فکر تعویض آن باشید. راهنمای تعویض لاستیک درب یخچال می‌تواند به شما کمک کند.

۲. خرابی لولای درب یخچال اسنوا

دلیل رایج دیگر خرابی درب یخچال به لولای آن مربوط می‌شود که می‌تواند منجر به افتادگی درب شود که در ادامه به این مورد خواهیم پرداخت. معمولاً استفاده‌ طولانی‌مدت از یخچال و سنگین شدن درب آن، باعث بروز این مشکل و شل شدن یا شکستن لولای آن می‌شوند. اگر علت بروز این مشکل سنگینی زیاد درب باشد، بهتر است در استفاده از آن دقت کرده و درب را بیش از حد سنگین نکنید. در صورتی که یک مشکل ساده سبب بسته نشدن درب شده است می‌توانید با استفاده از روغن آن را برطرف کنید؛ اما اگر لولا شکسته باشد باید از یک فرد متخصص کمک بگیرید؛ چون تعمیر آن نیاز به شناخت انواع لولای درب یخچال دارد.

۳. افتادگی درب یخچال اسنوا

افتادگی درب یخچال اسنوا معمولاً به دلایل زیر رخ می‌دهد:

همان‌طور که در مورد قبل اشاره کردیم، شل شدن یا شکستگی لولا باعث افتادگی درب یخچال اسنوا می‌شود که این مسئله هم معمولاً به دلیل سنگین کردن بیش از حد درب است.

شکستگی واشر درب، دیگر دلیل افتادگی درب یخچال اسنوا در نظر گرفته می‌شود.

۴. وجود فرورفتگی و گودی در درب یخچال اسنوا

گاهی اوقات درب یخچال اسنوا به دلیل جابه‌جایی و برخورد با دیوار دچار فرورفتگی می‌شود. در صورتی که قصد تعمیر فرورفتگی درب یخچال را دارید، می‌توانید مراحل زیر را دنبال کنید:

ابتدا باید درب یخچال اسنوا را جدا کرده و هرچه در فاصله‌ ۵ سانتی‌متری درب وجود دارد را خارج کنید.

در این مرحله با استفاده از یک دم‌باریک فرورفتگی درب یخچال اسنوا را صاف کنید.

بعد از صاف کردن فرورفتگی، از پلی ونیل کلراید و پلی پروپیلن مخلوطی درست کرده و آن را در لولای درب بریزید و صبر کنید تا خشک شود. با خشک شدن مخلوط لولای درب یخچال هم سفت می‌شود.

پس از خشک شدن مخلوط می‌توانید درب یخچال را سر جای خود برگردانید. این کار را با دقت انجام دهید و سعی کنید درب را در موقعیت صحیح خود جای‌گذاری شود.

۵. تراز نبودن درب یخچال اسنوا

تراز نبودن درب باعث خواهد شد تا وزن یخچال به‌ جای آن که بر روی پایه‌ها باشد، بر روی درب قرار گیرد. این مشکل معمولاً به علت گذر زمان و یا حتی فرونشست زمین ایجاد می‌شود. برای رفع این مشکل ابتدا شما باید ابتدا قابل تنظیم بودن پایه‌های یخچالتان را مورد بررسی قرار دهید. در صورتی که پایه‌ها قابل تنظیم بودند، شما می‌توانید با تنظیم آن‌ها یخچال را تراز کنید، در غیر این صورت باید با استفاده از چوب یا مقوا تلاش کنید تا تراز نبودن یخچال برطرف شود.

۶. پوسیده شدن درب یخچال اسنوا

از دیگر مشکلات رایج درب یخچال می‌توان به پوسیدگی آن اشاره کرد. این اتفاق معمولاً زمانی رخ خواهد داد که یخچال در محیط مرطوب و یا مستقیماً در معرض آب قرار گرفته باشد. در صورتی که خودتان قصد رفع پوسیدگی درب را دارید، مراحل زیر را طی کنید:

هشداراین نکته را مدنظر داشته باشید که قبل از هر گونه اقدامی باید یخچال را از برق بکشید.

قسمت‌های پوسیده درب را سمباده بزنید.

درب را با یک دستمال مرطوب تمیز کنید.

قسمت‌هایی که سمباده زده‌اید را بتونه کنید.

در نهایت و پس از خشک شدن بتونه، درب یخچال را رنگ کنید.

نکتهبه دلیل حساسیت بالای این روند، توصیه می‌شود در صورتی که می‌توانید درب یخچال را عوض کنید.