درحال حاضر آسیاب ها یکی از لوازم بسیار کاربردی در آشپزخانه می باشند که شما می توانید با توجه به قابلیت هایی که دارند از آن به عنوان خردکن انواع مواد غذایی استفاده کنید. به طور کلی اکثر دستگاه آسیاب های برقی عرضه شده به بازار ساخت کشورهای فرانسه، تایوان و ایتالیا می باشند .

 اساس کار و ساختار اکثر آسیاب ها با یکدیگر مشابه است. اجزا و قسمت‌های مختلف محفظه موتور شامل: درپوش پایین، درپوش بالا، لاستیک زیر موتور، خازن پارازیت گیر، کوپلینگ، سیم های رابط داخل محفظه موتور، موتور دستگاه، کاسه نمد پنبه ای، خار و واشر محور، کلید پنج پایه یا سه پایه می شود. در ادامه ی مطلب با ما همراه باشید تا به معرفی راه های افزایش طول عمر آسیاب های برقی بپردازیم.

روش نگهداری و سرویس آسیاب برقی:

1.   سعی کنید از آسیاب های برقی در طولانی مدت استفاده نکنید. آسیاب های برقی به گونه ای طراحی شده است که در ازای هر ۳ ثانیه کار باید حداقل سه ثانیه استراحت کند.

2.     توصیه می کنیم پیش از کار کردن با این وسیله، مواد غذایی که قصد خرد نمودن آن را دارید، خرد کنید.

3.     از ریختن مواد سفت و سخت درون آسیاب برقی به شدت بپرهیزید.

4.     از مجاورت موتور دستگاه با آب و رطوبت بپرهیزید.

5.     هنگام شستن قطعات داخلی آسیاب برقی، به هیچ وجه از آب داغ استفاده نکنید.

6.     سعی کنید از آسیاب برقی برای خرد نمودن مواد غذایی مرطوب استفاده نکنید.

7.     توجه داشته باشید در زمانی که احساس می کنید برق ضعیف است، به خصوص در ساعات اولیه شب که اوج مصرف برق است تا آن جایی که امکان دارد از آسیاب برقی استفاده نشود.

8.     هنگامی که از آسیاب برقی ها استفاده نمی کنید، حتماً دوشاخه دستگاه را از پریز خارج نمایید.

9.     سیم رابط آسیاب برقی را هر چند وقت یکبار چک کنید . در صورت هرگونه خرابی آن را سریعا تعویض کنید.

10.  هر چند وقت یکبار درپوش موتور دستگاه آسیاب را باز کنید و از سالم بودن کاسه نمد پنبه ای اطمینان حاصل کنید.

 

روش استفاده ی صحیح از آسیاب های برقی

اگر می خواهید غذاهای تان طعم واقعی ادویه را داشته باشند، قبل از اضافه کردن ادویه جات و طعم دهنده ها به غذای خود بهتر است ابتدا آنها را خرد نمایید. راحت ترین، مدرن ترین و بهترین وسیله مناسب برای این کار که متناسب با سبک زندگی شما باشد، آسیاب برقی است.

 کاربرد آسیاب برقی، جهت خرد کردن انواع مواد غذایی می باشد که بسیار راحت تر از آسیاب دستی می توانید مواد غذایی را آماده کنید و سرعت عمل خود را بالا ببرید. در اینجا قصد داریم طرز استفاده از آسیاب برقی و تفاوت های آسیاب برقی و دستی را بیان کنیم. امیدواریم تا آخر با ما همراه باشید.

آسیاب دستی همانطور که از نامش مشخص است با دست مقدار معینی نیرو به دسته آن وارد می کنیم تا تیغه ها به چرخش درآیند و مواد مورد نظر را خرد و ریز نمایند. نیروی وارد شده باید متناسب با ریز و درشت بودن مواد باشد. برای ریزتر شدن مواد، نیاز است زمان و انرژی بیشتری صرف شود.

آسیاب های دستی از نمونه برقی خود کوچکتر هستند و طوری ساخته شده‌اند که به راحتی قابل کنترل می باشند. به خاطر اینکه تکنولوژی خاصی در ساخت این نوع آسیاب به کار نرفته، قیمت کمتری نسبت به نمونه های برقی دارند. بهترین ویژگی آسیاب برقی آسودگی و راحتی کار و استفاده از آن نسبت به نوع دستی آن می باشد.

برای شروع به کار، تنها کافی است که ظرف آسیاب را از مواد مورد نظر پر کنید و درجه آسیاب را مشخص نمایید و دستگاه را روشن کنید. بعد از چند ثانیه مواد مورد نظر آسیاب و آماده مصرف می باشند. اغلب آسیاب های برقی خانگی، استاندارد می باشند و اندازه یکسانی دارند و به راحتی می توانید از آنها در هر جایی حتی مکان ها یا فضاهای کم نیز استفاده نمایید.